Termeni si conditiiTERMENI ȘI CONDIȚII 

 

Bun venit la VERG! Platforma VERG este o rețea de informare și socială dedicată construcției de case, renovării și designului. VERG reunește profesioniști, furnizori de servicii, produse, proprietari de case, chiriași și entuziaști de design. Prin intermediul platformei VERG, oamenii pot obține și schimba idei, informații, produse și servicii legate de remodelarea și proiectarea casei.

Acești Termeni de utilizare stabilesc acordul dintre dvs. și VERG. Acesta guvernează utilizarea de către dvs. a produselor și serviciilor pe care le oferim prin intermediul site-ului și aplicațiilor noastre (denumite colectiv "site-ul" sau "platforma” VERG).

Asigurați-vă că citiți acest acord, deoarece utilizarea de către dvs. a site-ului presupune că sunteți de acord cu acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre termenii actualizați, trebuie să opriți utilizarea platformei VERG.

1.Informații site

www.verg.ro apartine societății Verg Forest SRL, ce se identifică prin Codul Unic de Înregistrare RO24319571, J29/2267/2008, cu sediul social în Cărbunești, Județul Prahova.

Date de contact: email office@verg.ro, telefon 0729.765.350.

2.Folosirea platformei VERG.

Cine poate folosi platforma?

2.1.Trebuie să aveți cel puțin vârsta de 16 ani. Utilizarea platformei VERG de către oricine sub 16 ani este strict interzisa, nefolositoare și poata dăuna atât platformei cât și clienților acesteia. Vârsta de 16 ani este permisă deoarece luăm în considerare faptul că în dezvoltarea personală, la această vârstă cei interesați își pot crea un profil de simplu utilizator și vizualiza proiectele de pe site-ul nostru.

2.2 Site-ul se adresează specialiștilor în domeniu, fiind obligatoriu să se identifice prin însușirea creațiilor  în domeniul construcțiilor adresându-se în mod special arhitecților, proiectanților, constructorilor, designerilor, producătorilor de materile de construcții, distribuitorilor, dar și clienților acestora.

3.Înregistrarea

Accesul la anumite funcționalități ale Platformei VERG vă va solicita să vă înregistrați. Dacă vă înregistrați la VERG, sunteți de acord să ne furnizați informații exacte și să le actualizăm după cum este necesar pentru acuratețe. Vom trata informațiile personale de identificare pe care le furnizați ca parte a înregistrării, în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate respectiv Politica privind protecția datelor cu caracter personal, politici ce fac parte integrantă a acestui document.

4.Tipuri de profile dezvoltate pe platforma VERG

4.1.Profil pentru profesioniști

Dacă sunteți un furnizor de servicii profesionale, un producator sau distribuitor, puteți crea un profil profesional. Dacă faceți acest lucru, ne dați dreptul să vă listam profilul profesional în directorul nostru de furnizori de servicii și veți putea să vă conectați cu alți înscriși pe platforma VERG, în timp ce sunteți identificați de profilul dvs. profesional.

4.2.Profil de client

Dacă sunteți persoană fizică sau juridică ce activează în orice alt domeniu ce nu are legătură directă cu activitatea de construcții, vă puteți bucura de beneficiile pe care le oferă această platformă realizându-vă un cont de CLIENT. În acest mod ne oferiți dreptul de a vă lista profilul în relația cu ceilalți utilizatori ai platformei.

5.Proprietate intelectuala

5.1.Anumite secțiuni din cadrul site-ului (secțiunea de Articole și Sfaturi), conțin informații puse la dispoziție de către utilizatorii VERG  printr-o licență gratuită, neexclusivă și nelimitată în timp și spațiu. Licența menționată anterior include și dreptul VERG de a sublicenția cu titlu gratuit respectivul conținut către terțe părți cu care are relații contractuale. Drepturile de autor asupra lucrărilor încărcate de utilizatori rămân la aceștia, VERG acționând doar ca un găzduitor gratuit al informațiilor respective.

5.2.Continutul si design-ul VERG, inclusiv design-ul și experiența de utilizare a acestuia precum și bazele de date accesibile prin intermediul său, sunt proprietatea VERG și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. În cazul informațiilor și conținutului postat de utilizatori sau terțe părți ori parteneri pe site-ul VERG, dreptul de autor și responsabilitatea asupra acestora aparțin în totalitate celor care au publicat acea informație. În cazul conținutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor încheiate, acestea sunt identificate prin menționarea numelui partenerului lângă textul sau imaginea respectivă.

5.3.Este interzisă orice utilizare a conținutului VERG în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislatia în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office@verg.ro.

5.4.În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul VERG încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viața privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat sa trimiteți un email la office@verg.ro cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor VERG să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale conform Legii 365/2002 privind comerțul electronic.

5.5.În cazul proiectelor/operelor încărcate de utilizatori, VERG funcționează într-un regim de găzduire (gratuită) și ca atare nu putem fi făcuți responsabili pentru conținutul pus de terțe persoane pe serverul nostru. De asemeni, este imposibil să facem o evaluare individuală și obiectivă a fiecărui conținut postat de utilizatorii înregistrați. Deși depunem toate diligențele pentru identificarea și ștergerea conținutului ce ar putea încalca drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane, scopul site-ului VERG fiind informarea cititorilor noștri în mod legal, există posibilitatea ca un anume conținut postat de utilizatorii înregistrați să încalce drepturile terților. În aceste condiții vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa office@verg.ro cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorului verg.ro să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale conform art. 14 din Legea 365/2002 privind comerțul electronic.

5.6.Utilizatorii VERG înțeleg faptul că sunt responsabili de orice conținut publicat de către ei pe platforma oferită de VERG, și că sunt singurii care pot fi trași la răspundere de autoritățile competente pentru încălcarea oricărui act normativ, indiferent că vorbim de comentariile publicate, operele/lucrările încărcate pe platforma VERG sau orice alt tip de conținut.

5.7.Recunoaștem și suntem de acord că dumneavoastră sau licențiatorii dvs., după caz, vă păstrați dreptul de proprietate asupra oricăror drepturi de autor asupra conținutului dvs., sub rezerva drepturilor ne-exclusive acordate în paragraful de mai sus și că niciun drept de proprietate asupra acestor drepturi de autor nu este transferat noua în baza acestui acord. În plus, cu privire la conținutul dvs. sub formă de fotografii și în funcție de considerentele privind experiența produsului și a experienței utilizatorului VERG: (a) vom utiliza eforturi rezonabile din punct de vedere comercial pentru a păstra atribuirea fotografiilor așa cum le-ați prezentat și (b) nu vom licenția sau sublicenția către terțe părți fotografii individuale sau colecții de fotografii, cu excepția cazurilor în care este vorba de scopuri de afaceri VERG. "Scopuri comerciale VERG" înseamnă orice utilizare legată de un site web, o aplicație, publicație sau serviciu cu marca VERG sau orice utilizare de genul reclamelor, care comercializează sau promovează Platforma VERG, serviciile sau informațiile pe care le conține, VERG, sau afiliații săi. Obiectivul de afaceri VERG include în mod specific utilizarea conținutului dvs. pe platforma VERG.

5.8.Responsabilitatea dvs. pentru conținutul dvs. constând în: prin postarea conținutului dvs. pe platforma VERG, ne-ați reprezentat și ne garantați că dețineți drepturile de proprietate sau că ați obținut toate licențele sau permisiunile necesare de la oricare dintre părțile necesare, pentru a utiliza conținutul dvs. în acest mod. Aceasta include obținerea dreptului de a ne acorda drepturile de utilizare a conținutului dvs. în conformitate cu acest acord. Sunteți în cea mai bună poziție să judecați dacă conținutul dvs. încalcă proprietatea intelectuală sau drepturile personale ale oricărei terțe părți. Acceptați întreaga responsabilitate pentru evitarea încălcării drepturilor de proprietate intelectuală sau a drepturilor altor persoane în legătură cu conținutul dvs.. Sunteți responsabil pentru a vă asigura că conținutul dvs. nu încalcă politica de utilizare acceptabilă a lui VERG, politica privind produsele interzise sau politica privind drepturile de autor și mărcile comerciale sau orice lege sau reglementare aplicabilă. Sunteți de acord să plătiți toate redevențele, comisioanele și orice alte sume datorate oricărei persoane afectate de conținutul postat de dvs..

6.Suspendarea accesului

VERG  poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dvs. la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

7.Schimbari ale site-ului

VERG își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, VERG  își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

8.Politica de confidentialitate

8.1.Practicile noastre de confidențialitate sunt stabilite în Politica de confidențialitate. Prin utilizarea Platformei VERG, acceptați Politica de confidențialitate, indiferent dacă sunteți utilizator înregistrat sau nu.

Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dvs. sunt de o importanță vitală pentru noi. VERG nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dvs. expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terțe rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizată doar ca ansamblu de date și nu include nicio informație identificabilă personal despre niciun utilizator individual.

Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul site-ului este protejat de o parola. În momentul în care noi primim informațiile transmise de dvs., vă garantăm că vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislația română în vigoare.

8.2.Verg Forest SRL se aliniaza prevederilor Regulamentului 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice prin Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal si libera circulatie a acestora si te informeaza asupra drepturilor tale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

In vederea informarii dvs. privind noii inscrisi pe platforma, noi proiecte si produse promovate, oferirii de raspunsuri la reclamatiile plasate, evaluarii serviciilor oferite, precum si a exercitarii unor activitati comerciale, de promovare a bunurilor si serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piata, statistica, monitorizare a rezultatelor campaniilor de marketing si a comportamentului clientilor, activitati administrative si de media, sunteti de acord sa ne incredintati urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, localitate  si judet domiciliu, adresa de e-mail, adresa de IP, numar de telefon, parola acces cont site, denumire firma, cod unic de inregistrare, nr. inregistrare Registrul Comertului.

Va rugam sa nu ne furnizati alte date cu caracter personal decat cele strict necesare scopului precizat in aceasta politica.

Privitor la scopul de marketing direct, te asiguram ca selectam si analizam datele cu caracter personal precum:

- nume, prenume, adresa, adresa mail, numar telefon, judet si localitate pentru a crea profiluri de client Persoana Fizica, in care ai acces deplin si iti poti publica/salva lucrari, trimite/primi mesaje, interactiona cu alti inscrisi in platforma, oferi feedback-uri in urma unor colaborari, etc..

- nume, prenume, adresa, adresa mail, denumirea firmei, cod unic de inregistrare, numar de inregistrare in registrul comertului, numar telefon, judet si localitate pentru a crea profiluri de client Persoana Juridica, in care ai acces deplin si iti poti publica/salva lucrari si/sau proiecte, trimite/primi mesaje, interactiona cu alti inscrisi in platforma, oferi feedback-uri in urma unor colaborari, etc..

 

NU COLECTAM SI PRELUCRAM DATE SENSIBILE despre tine.: rasa sau etnie, convingeri religioase sau filosofice, viata si orientare sexuala, sanatate, date genetice, infractiuni penale etc.

 

Scopul si Temeiul Juridic al Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Datele cu caracter personal furnizare cu consimtamantul dvs. sunt si vor fi colectate de noi exclusiv in scopurile pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza. Protectia datelor cu caracter personal se realizeaza in temeiul consimtamantului dvs. in acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protectia Datelor, numic in cele ce urmeaza Regulament/ul. Verg Forest SRL va colecta si prelucra datele dvs. cu caracter personal si scopurile in vederea carora aceste date sunt prelucrate sunt urmatoarele:

1.Inregistrare cont pe site-ul www.verg.ro

Colectarea datelor cu caracter personal are ca principal scop, in acest caz, posibilitatea crearii unui cont de utilizator (atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice), prin intermediul caruia va puteti realiza un profil de prezentare personal sau profil de prezentare a activitatii pe care o desfasurati, cu publicarea de produse sau proiecte specifice activitatii dvs.. O parte din datele necesare la realizarea contului (ex.: adresa de mail, nr. de telefon) sunt necesare pentru o buna comunicare intre societatea noastra si dvs., in calitate de utilizator al platformei Verg, precum si pentru transmiterea catre dvs. a informarilor specifice platformei (privind cele mai recente produse si proiecte promovate de utilizatorii nostri.

2.Abonare la newsletter

Scopul de prelucrare a datelor cu caracter personal in acest caz este acela de a va informa despre modificarile survenite pe platforma, respectiv in scopuri de marketing direct si publicitate.

 

Cine are acces la datele dvs.?

Va informam ca, pentru functionarea eficienta a platformei, utilizam servicii externalizate de IT si marketing. Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizorii mai sus mentionati si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

1. Servicii SMTP (comunicare email) - adresa de e-mail;

2. Servicii newsletter - adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon.

Datele dvs. pot ajunge catre terte parti si in urmatoarele situatii:

-prin externalizarea altor servicii specifice activitatii (externalizarea facandu-se doar in baza unui contract de confidentialitate);

-Catre Administratia Fiscala, organe de reglementare si alte autoritati din Romania care solicita raportarea activitatilor de procesare.

 

Datele dvs. cu caracter personal sunt securizate, iar accesul la acestea este limitat angajatilor si tertelor parti, care se supun obligatiei de confidentialitate.

 

Cat timp sunt stocate datele dvs.?

Datele personale ale clientilor nostri sunt pastrate atata timp cat ei detin un cont pe platforma Verg, cat si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie.

 

Drepturile dvs. care sunt?

Dreptul de acces – aveti dreptul de a obtine de la noi o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc; de asemeni, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii. Orice alte copii solicitate de dvs. se vor obtine contracost, bazandu-ne pe costurile administrative.

Dreptul la rectificare - aveti dreptul de a obține rectificarea de către Verg Forest SRL a datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete;

Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul sa iti primesti datele personale intr-un format structurat, care poate fi citit automat, date care pot fi transmise direct altui operator, daca este posibil din punct de vedere tehnic;

Dreptul la opozitie – cand prelucrarea datelor cu caracter personal are ca scop marketingul direct, ai dreptul de a te opune prelucrarii in orice moment.

Dreptul de a fi uitat (stergerea datelor) – ai dreptul de a solicita stergerea datelor personale pentru urmatoarele motive: nu mai sunt necesare in indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate/prelucrate; iti retragi consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare; iti inchizi conturile de pe platforma Verg.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii - aveti dreptul de a obtine din partea Verg Forest SRL restrictionarea prelucrarii daca va regasiti intr-unul din urmatoarele cazuri:

-contestați exactitatea datelor, pentru perioada in care ne permiteti sa verificam exactitatea datelor; --prelucrarea este ilegală, iar dvs. va opuneți stergerii datelor cu caracter personal, solicitand insa restricționarea utilizarii lor;

-Verg Forest SRL nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrarii, dar dvs. le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

-va opuneti prelucrarii pentru intervalul de timp în care se verifica daca drepturile legitime ale Verg Forest SRL prevaleaza asupra drepturilor dvs.; Verg Forest SRL va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restricționare a prelucrarii exceptanad cazul in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate și va  va informa cu privire la acești destinatari, daca solicitati acest lucru.

Verg Forest SRL va poate furniza informatiile solicitate in format electronic atunci cand este posibil, exceptand cazul in care solicitati un alt format. Pentru intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati trimis, ne puteti contacta la adresa de mail office@verg.ro.

In cazul in care cererile formulate de dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului repetitiv, Verg Forest SRL are dreptul:

-de a percepe taxa bazandu-se pe costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate;

-de a refuza sa dea curs cererii.

Exista posibilitatea primirii de date cu caracter personal din surse terte publice, spre exemplu: Google, Facebook, Registrul Comertului etc.. In aceste cazuri Verg Forest SRL nu este raspunzator pentru protectia datelor dvs. care sunt publice. De asemeni, utilizand site-ul noastru va putem colecta automat date tehnice si actiuni de navigare prin utilizarea de fisiere cookie si tehnologii similare.

 9.Limite

Ne rezervăm dreptul de a edita, abroga sau elimina conținutul dvs., integral sau parțial, din orice motiv (care poate include o încălcare a politicii noastre acceptabile sau a politicii privind produsele interzise sau a politicii privind drepturile de autor și mărcile comerciale). Ne rezervăm dreptul de a edita, de a elimina conținutul dvs., din orice motiv, fără notificare. Nu garantăm că vom publica tot conținutul dvs..

10.Conținutul și materialele noastre

Toate drepturile de proprietate intelectuală legate de Platforma VERG (inclusiv, dar fără a se limita la software-ul nostru, mărcile VERG, butoanele VERG, widget-uri, dar excluzând conținutul dvs.) sunt proprietatea VERG.

11.Fără aprobare sau verificare

Rețineți că platforma VERG permite accesul la conținut, produse și servicii terță parte și oferă interacțiuni cu terțe părți asupra cărora nu avem control. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nici nu acceptăm sau verificăm conținutul, ofertele sau comportamentul unor terțe părți (inclusiv, dar fără a se limita la, produsele sau serviciile oferite de terți sau descrierile produselor sau serviciilor oferite de terți). Participarea sau disponibilitatea pe platforma VERG nu reprezintă o aprobare sau o verificare de către noi. Nu furnizăm garanții sau reprezentări cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau actualitatea oricărui conținut publicat pe platforma VERG de către oricine.

12.Restricții

Cu excepția cazurilor expres prevăzute în acești termeni, sunteți de acord să nu utilizați, să modificați, să reproduceți, să distribuiți, să vindeți, să licențiați, să inversați, să decompilați sau să exploatați în alt mod conținutul și materialele noastre fără permisiunea scrisă expresă. Acordul lui VERG cu privire la utilizarea de către dvs. a platformei VERG exclude în mod expres utilizarea dvs. comercială de orice informații referitoare la descrierile produselor sau la listele profesionale în beneficiul altui comerciant. Sunteți explicit interzis de orice utilizare a minelor de date, a roboților sau a unor instrumente similare de colectare și extragere a datelor în utilizarea platformei VERG. Puteți vizualiza și imprima un număr rezonabil de copii ale paginilor web aflate pe platforma VERG pentru uz personal, cu condiția să păstrați toate notificările de proprietate conținute în materialele originale, inclusiv atribuirea către VERG.

13.Proprietate

Recunoașteți și sunteți de acord că marcajul VERG va rămâne proprietatea VERG. Conținutul, informațiile și serviciile puse la dispoziție pe platforma VERG sunt protejate de legile privind drepturile de autor, de mărcile comerciale și alte legi din Romania și internaționale și recunoașteți că aceste drepturi sunt valabile și aplicabile. Recunoașteți că nu dobândiți drepturi de proprietate utilizând Platforma VERG.

14. Alte oferte pe platforma VERG

14.1 Instrumentul de încorporar

Dacă sunteți utilizator al platformei VERG, înțelegeți și sunteți de acord că nu putem garanta că conținutul, care provine de la terți, nu este contrafăcut. Acest conținut terță parte poate fi supus retragerii de către noi în orice moment, în conformitate cu politicile noastre, dacă primim o notificare de încălcare.

14.2 Servicii terțe

S-ar putea să ni se ofere posibilitatea ca Platforma VERG să achiziționeze servicii oferite de terțe părți (denumite în mod colectiv "Servicii ale terților"), inclusiv cele oferite de profesioniști înregistrați cu profiluri profesionale pe platforma VERG. Disponibilitatea oricăror servicii ale terților pe platforma VERG nu implică aprobarea serviciilor noastre terță parte.

14.3 Site-uri terțe

Platforma VERG poate conține linkuri către alte site-uri web ("Site-urile terților") pentru a vă ajuta. Nu controlăm site-urile web sau conținutul furnizat prin intermediul acestor site-uri terțe părți. Utilizarea de către dvs. a site-urilor terțe părți se supune practicilor de confidențialitate și termenilor de utilizare stabiliți de site-ul terț specific legat și ne declinăm orice răspundere pentru această utilizare. Disponibilitatea acestor link-uri nu indică nici o aprobare sau aprobare de către noi.

15.Raportarea încălcării drepturilor dvs. de proprietate intelectuală, a politicilor VERG sau a legilor aplicabile

15.1 Avem un proces special de raportare a încălcărilor drepturilor dvs. de proprietate intelectuală sau a altor încălcări ale politicilor VERG sau ale legilor aplicabile.

15.2 Politica privind drepturile de proprietate intelectuală, drepturile de autor și mărcile comerciale. În cazul în care considerați că conținutul pe Platforma VERG încalcă Politica de utilizare acceptabilă a lui VERG, politica privind produsele interzise, politica privind drepturile de autor și mărcile comerciale sau încălcă legea aplicabilă, puteți trimite o solicitare cu dovezi privind încălcarea acestor drepturi.

15.3 Nu avem nicio obligație de a șterge conținut pe care dvs. personal îl puteți considera nedorit sau ofensator. Ne străduim să răspundem cu promptitudine la cererile de eliminare a conținutului, în conformitate cu politicile noastre descrise mai sus și legea aplicabilă.

16. Renunțarea și limitarea răspunderii

Vă rugăm să citiți cu atenție această secțiune deoarece limitează răspunderea pentru dvs. de către VERG.

Verg inseamna Platforma Verge, precum și orice filială, afiliate, societăți asociați, furnizori, licențiatori și parteneri, precum și ofițerii, directorii, angajații, agenții și reprezentanții fiecăruia dintre ei. ORICE DISPOZIȚIE CARE SE APLICĂ LA LIMITA MAXIMĂ PERMISĂ ÎN CONFORMITATE CU LEGEA APLICABILĂ:

a) NOI OFERIM SITE-ULUI, SERVICIILE, INFORMAȚIILE, PRODUSELE, DESCRIERILE PRODUSULUI ȘI CONȚINUTUL DIN PARTEA TERȚEI PARTI PE BAZĂ DE "CA ATARE" ȘI "CA NECESAR", FĂRĂ GARANȚII DE ORICE FEL, EXPRESE SAU IMPLICITE. FĂRĂ A FI LIMITAT, VERG DECLINĂ ÎN MOD EXPRES ORICE GARANȚIE ȘI CONDIȚII DE VANDABILITATE, TITLU, ACȚIUNE ȘI INFRACȚIUNE, SERVICIU FĂRĂ ÎNTÂRZIERE SAU FĂRĂ ERORI, ÎNCĂRCARE GRAFICĂ  ȘI ORICE GARANȚII, CU EXCEPȚIA CURSULUI DE UTILIZARE SAU A COMERȚULUI.

VERG NU RASPUNDE PENTRU:

  • CONȚINUTUL PREZENTAT DE CĂTRE TERTE PĂRȚI PE SITE;
  • DESCRIEREA PRODUSELOR SAU A SERVICIILOR;
  • SITE-URI ALE TERȚELOR PĂRȚI ȘI ORICE PRODUS SAU SERVICIU TERȚ, LISTAT SAU ACCESIBIL PENTRU DUMNEAVOASTRĂ PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI;
  • CALITATEA SAU CONDUITA UNEI TERȚE CONEXIUNI CU UTILIZAREA SITE-ULUI.

B) SUNTEȚI DE ACORD că, în limita maximă permisă de lege, VERG NU VA FI RĂSPUNZĂTOARE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ, ÎN VEDEREA UNEI TEORII DE RĂSPUNDERE. FĂRĂ LIMITAREA PREVĂZUTEI, SUNTEȚI DE ACORD CA VERG NU VA FI RĂSPUNZĂTOARE PENTRU NICIO DAUNĂ INDIRECTĂ, INCIDENTALĂ, CONSECINȚĂ SPECIALĂ SAU EXEMPLARĂ, PIERDEREA PROFITURILOR, ÎNTRERUPEREA AFACERILOR, RĂZBOIUL REPUTAȚIONAL SAU PIERDEREA DATELOR PROVENIND DIN UTILIZAREA PLATFORMEI SAU PRODUSELOR/SERVICIILOR. UTILIZAREA PLATFORMEI, PRODUSELOR SAU SERVICILOR DE PE PLATFORMA SAU A ALTOR INFORMAȚII DE PE PLATFORMA ESTE LA RISCUL DUMNEAVOASTRĂ.

17. Sancțiuni

Sunteți de acord să despăgubiți entitățile VERG și directorii acestora, ofițerii, angajații, consultanții și alți reprezentanți, fără nici un indemnizație din partea și împotriva oricăror revendicări, daune, pierderi, costuri (inclusiv onorariile avocaților rezonabili); alte cheltuieli care apar direct sau indirect din: (a) încălcarea oricărei părți a prezentului acord; (b) orice afirmație potrivit căreia orice materiale pe care ni le trimiteți sau le transmiteți platformei VERG încalcă în alt mod drepturile de autor, brevetul, marca comercială, secretul comercial sau alte drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale unei terțe părți; (c) activitățile dvs. în legătură cu Platforma VERG sau cu alte site-uri web la care este conectată Platforma VERG; și / sau (d) neglijența dvs. sau abaterea intenționată.

18.Rezolvarea disputelor

18.1 Drepturile si obligațiile părților, impuse de prezentul document, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața unui arbitru membru Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Prahova, iar în condițiile în care părțile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instanțelor românești.

18.2 Arbitraj

Tu și VERG sunteți de acord că orice litigiu, revendicare sau controversă care rezultă din sau în legătură cu acest acord sau cu utilizarea de către dvs. a Platformei VERG vor fi soluționate prin arbitraj obligatoriu, cu excepția cazului în care fiecare parte își păstrează dreptul de a căuta o instanță de jurisdicție competentă pentru a împiedica încălcarea, deturnarea sau încălcarea reală sau amenințată a drepturilor de autor, a mărcilor comerciale, a secretelor comerciale, a brevetelor sau a altor drepturi de proprietate intelectuală. Recunoașteți și sunteți de acord că tu și VERG renunțați fiecare la dreptul de a fi judecat de către juriu sau de a participa în calitate de reclamant ca membru al clasei în orice procedură de acțiune. Mai mult decât atât, dacă tu și VERG nu sunteti de acord în scris în alt mod, arbitrul nu poate să consolideze pretențiile unei singure persoane și să nu prezideze nicio procedură de acțiune de tip.

Procesul de arbitraj se desfasora conform normelor stabilite de Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Prahova.

19. Modificarea documentului “Termeni si Condiții”

19.1. VERG își rezervă dreptul să schimbe acești termeni, modificând versiunea și data adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalități. Atunci când acești termeni se vor modifica, Verg  va putea notifica prin intermediul email-ului sau printr-un mesaj în contul dvs. de utilizator al VERG, respective prin publicarea în prima pagină a site-ului, a unui link care face trimitere la noua formă a prezentului document. Accesul în site, în contul dvs de utilizator și folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificării sau al afișării link-ului privind schimbările, implică faptul ca v-ați dat acordul asupra noilor termeni.

19.2. Ne rezervăm dreptul în orice moment:

  • să modificam termenii și condițiile acestui acord, în conformitate cu legislația aplicabilă;
  • schimbarea platformei VERG, inclusiv eliminarea sau întreruperea oricăror informații sau servicii sau alte caracteristici, în întregime sau parțial;
  • inchiderea contul dvs. VERG, sau utilizarea și accesul la platforma VERG.

19.3. Orice modificări aduse termenilor și condițiilor vor fi efective imediat după ce vom face aceste modificări disponibile pe platforma VERG și vom afișa aceste modificări pe platforma VERG sau într-o altă manieră la discreția noastră rezonabilă. Sunteți de acord că utilizarea dvs. continuă a Platformei VERG după astfel de modificări constituie acceptarea de către dvs. a unor astfel de modificări. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre actualizările acestui acord, nu ar trebui să utilizați Platforma VERG. Asigurați-vă că vă întoarceți periodic la această pagină pentru a vă familiariza cu cea mai recentă versiune a termenilor de utilizare.

 

20. Dispoziții finale

20.1. Misiune

Niciunul dintre termenii acestui acord și niciun drept, obligație sau remediu de aici nu poate fi atribuit, transferabil sau sublicențabil de către dvs. decât cu consimțământul scris prealabil al companiei VERG, iar orice încercare de alocare, transfer, delegare sau sublicență este nulă. VERG poate să cedeze, să transfere sau să delege acest acord sau orice drept, obligație sau remediere în temeiul acestuia, la propria discreție.

20.2. Waiver

Nerespectarea de către noi a unui drept sau a unei prevederi în temeiul acestui acord nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau dispoziție.

20.3. Titlurile

Orice titlu, capțiune sau titlu de secțiune conținute este introdus doar ca o chestiune de conveniență și în niciun caz nu definește sau explică o secțiune sau o prevedere a acesteia.

20.4. Asigurări suplimentare

Sunteți de acord să executați o copie tipărită a acestui acord și a oricăror alte documente și să luați orice acțiune pe cheltuiala voastră.

Acest acord înlocuiește toți termenii, acordurile, discuțiile și scrierile referitoare la Platforma VERG și constituie întregul acord între dvs. și noi în ceea ce privește Platforma VERG. În cazul în care orice dispoziție din prezentul acord se consideră neaplicabilă, atunci această dispoziție nu va afecta aplicabilitatea celorlalte dispoziții ale acordului, care vor rămâne în întregime in vigoare și efect.

Menționăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele dvs. personale vor fi prelucrare de catre Verg Forest SRL, conform prezentului document „Termeni si Condiții”.

 

 

Vă mulțumim!

 

web tasarim invisalign tedavisi yol cizgi makinesi renault yedek parca kitap alanlar ankara kulak burun bogaz hastaliklari ankara kulak burun bogaz hastaliklari tedavi cialis totobo ankara dershane internet reklam ajansi yerden isitma ankara cam balkon trafo izmir escort turkuaz korsan taksi kayseri hurdacilar sex xxx porno mecidiyekoy escort fethiye villa kiralama kehribar tesbih kayseri hurda taxi utrecht bodrum escort sisli escort marmaris escort escort fethiye fethiye escort bornova escort